Over ons

Gitaar Centrum Amstelland richt zich op de gemotiveerde muziekliefhebber die kiest voor een individuele benadering. Zowel beginnende als gevorderden gitaristen zijn bij ons van harte welkom.

Ons uitgangspunt bij het lesgeven is dat elke student zijn eigen persoonlijkheid en leertempo heeft en dus ook zijn eigen specifieke behoeften. Omdat wij niet afhankelijk zijn van subsidies zijn we helemaal vrij in de keuze van onze lesmethode.

 

Wij passen ons aan, aan de behoeften van onze leerlingen en geven ze daarbij de ondersteuning die zij nodig hebben. Op deze manier hebben we inmiddels veel ervaring opgedaan met dyslectische leerlingen en leerlingen met leerproblemen. Een groot voordeel voor studenten met grote liefde voor muziek en musiceren, die niet tot hun recht komen in het traditionele schoolse systeem.

Interesse? Neem gerust contact op dan bespreken we vrijblijvend de mogelijkheden.

 

Vanwege privacy redenen plaatsen wij geen fotos of video’s van onze cursisten. 

Lees meer!

Onze visie

Wij begeleiden onze leerlingen op hun muzikale reis en geven ze daarbij de ondersteuning die zij nodig hebben. Door deze methode hebben we inmiddels veel ervaring opgedaan met dyslectische leerlingen en leerlingen met leerproblemen.

 

Alle cursisten hebben individueel les en lessen duren bij ons minimaal dertig minuten. Het aantal lesweken is bij ons 40 weken i.p.v. 37 zoals bij een reguliere muziekschool. De kwaliteit van de lessen weegt bij ons zwaar.

Lees meer!